Athens ID 2013


Athens ID 2013

Το Athens ID 2013 θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Goethe-Institut στις 9 Νοεμβρίου (10.00 – 14.00) και στις 10 Νοεμβρίου (17.00 – 21.00) και φιλοδοξεί να εντοπίσει τη σχέση που συνδέει τους νέους που ζουν στην Αθήνα του 2013, με την πόλη. Οι ταυτότητες της πόλης, της κοινωνίας και των ατόμων ξεχωριστά αλλά και οι αλλαγές που αυτές υφίστανται καθημερινά, θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσων συμμετάσχουν.

Το εργαστήριο διευθύνει ο φωτογράφος Άγγελος Γαβριάς, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Ο Γαβριάς έχει βραβευτεί με το Golden Light Award/New York το 2006 για τη δουλειά του “Social Strip”, ενώ από το 2004 έχει εκθέσει έργα του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μπορείτε επίσης να δείτε την τελευταία ατομική του έκθεση με τίτλο “Plato’s Cave” στο Goethe-Institut Αθηνών, στα πλαίσια του Athens Photo Festival 2013, μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι ελεύθερη, αρκεί να στείλετε μια αίτηση συμμετοχής μαζί με δείγμα της δουλειάς σας, ένα σύντομο βιογραφικό και μια επιστολή με τους λόγους για τους οποίους θέλετε να το παρακολουθήσετε μέχρι τις 7 Νοεμβρίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!