BatchPhoto 4, επεξεργαστείτε εκατοντάδες φωτογραφίες ταυτόχρονα


BatchPhoto 4, επεξεργαστείτε εκατοντάδες φωτογραφίες ταυτόχρονα

Το BatchPhoto διατίθεται για Windows και Mac και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη του να επεξεργαστεί ταυτόχρονα πολλές φωτογραφίες (Batch Processing).

Επιπλέον έχει μερικά πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά:
– μπορεί να παρακολουθεί φακέλους, να εντοπίσει νέα αρχεία που προστέθηκαν και να εφαρμόσει αυτόματα τις αλλαγές που έχουν οριστεί
– μπορεί να μετατρέψει μία εικόνα από ένα φορμά αρχείου σε ένα άλλο, υποστηρίζοντας 170 formats αρχείων όπως JPEG, TIFF, PNG, GIF, BMP
– υποστηρίζει τα Raw αρχεία των περισσότερων DSLR μηχανών
– μπορεί να αλλάξει το όνομα των αρχείων μαζικά
– μπορεί να εφαρμόσει αλλαγές σε εικόνες κατευθείαν από το περιβάλλον του Windows Explorer
– επιτρέπει την κοινοποίηση σε Facebook και Flickr
– μπορεί να δημιουργήσει album σε μορφή pdf
– έχει την δυνατότητα να ανεβάσει εικόνες σε FTP

Ανάμεσα στις δυνατότητες επεξεργασίας των εικόνων ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το μέγεθος των εικόνων ή τον προσανατολισμό τους, να κάνει crop, να ρυθμίσει contrast, brightness, color balance, sharpen και να αλλάξει χρώματα μεταξύ τους.
Επιπλέον μπορεί να προσθέσει στάμπα με ημερομηνία και ώρα λήψης, να τοποθετήσει watermark, να βάλει πλαίσιο και φυσικά να εφαρμόσει κάποιο από τα effect που είναι διαθέσιμα (Black & White, Sepia, Charcoal, Oil Paint, Emboss, Solarize).

Το BatchPhoto πωλείται στην τιμή των 30 δολαρίων για την έκδοση Home, στην τιμή των 50 δολαρίων για την έκδοση Pro και στην τιμή των 130 δολαρίων για την έκδοση Enterprise.

Μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική του έκδοση εδώ ή να το αγοράσετε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

BatchPhoto Software Updates

Πηγή:

BatchPhoto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!