To BBC χρησιμοποίησε το iPhone σε συνέντευξη για πρώτη φορά στα χρονικά!


To BBC χρησιμοποίησε το iPhone σε συνέντευξη για πρώτη φορά στα χρονικά!

Όταν έχεις ανάγκη να κάνεις κάτι βρίσκεις τρόπο να το κάνεις, λέμε στο PTTL!  Ο δημοσιογράφος του BBC, Nick Garnett , αναγκάστηκε, λόγω των συνθηκών να κάνει μία συνέντευξη χρησιμοποιώντας το iPhone του!  Συγκεκριμένα καλύπτοντας τις πλημμύρες της Βόρειοανατολικής Αγγλίας, βρέθηκε μόνος του, καθώς τα ειδικά βαν με δορυφορικό εξοπλισμό δεν μπορούσαν να φτάσουν στο σημείο που βρισκόταν λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων.  Τότε για να πάρει μία συνέντευξη αναγκάστηκε να γίνει δημιουργικός!  Αγόρασε ένα Pay as you go κινητό (μάλλον πρόκειται για το καρτοκινητό στην Αγγλία) με έξοδο ακουστικών για να μπορεί να ακούει ο καλεσμένος τις ερωτήσεις από το στούντιο.  Αγόρασε επίσης και ένα μικρό τρίποδο (£4.99), το οποίο όμως αναγκάστηκε να στηρίξει πάνω σε ένα τραπέζι και μερικές μπύρες γιατί αποδείχτηκε κοντό.  Με την εφαρμογή Dejero, η οποία συνδυάζει το WiFi δίκτυο με το δίκτυο 3G για καλύτερη μετάδοση κατάφερε να δώσει εικόνα και ήχο στο στούντιο του BBC και να πραγματοποιήσει την πρώτη συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι με iphone! [myyoutubeplaylist kZftwokmhTY]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

BBC iphone
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Αυτό θα πει!(το pay as you go ΕΙΝΑΙ όντως το καρτοκινητό εδώ στην Αγγλία!)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!