Αυτές είναι οι κορυφαίες μηχανές για το 2013 (αποτελέσματα poll)


Αυτές είναι οι κορυφαίες μηχανές για το 2013 (αποτελέσματα poll)

To 2013 έφυγε και ακολούθησε καταιγισμός ανακοινώσεων νέων μηχανών, στα πλαίσια του CES 2014.

Όμως ποιες ήταν οι καλύτερες μηχανές που ανακοινώθηκαν μέσα στο 2013; Στο ειδικό poll που δημιουργήσαμε λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, είχατε την ευκαιρία να ψηφίσετε την μηχανή που σας έκανε περισσότερο εντύπωση για το 2013. Τρεις κατηγορίες και τρεις νικητές. Για να δούμε ποιες επιλέξατε.

Η καλύτερη DSLR του 2013

Στη πιο σημαντική φωτογραφική κατηφορία των DSLR μηχανών μεγάλος νικητής της προτίμησης των αναγνωστών αναδείχθηκε η Nikon, καταλαμβάνοντας την πρώτη και δεύτερη θέση με τις Nikon D7100 (22%) και Nikon D610 (17%), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε η Canon EOS 70D (16%).

1. Nikon D7100
2. Nikon D610
3. Canon EOS 70D

Η καλύτερη mirrorless του 2013

Στη κατηγορία των mirrorless μηχανών για το 2013 η πρωτιά ανήκει στη Sony A7R, την μία από τις δύο Full Frame mirrorless που είδαμε πρόσφατα, με 20% των ψήφων.
Ακολούθησε η Olympus OM-D E-M1 με 11% και την τριάδα έκλεισε πάλι μία Sony, η Sony A7 me 9%.

1. Sony A7R
2. Olympus OM-D E-M1
3. Sony A7

H καλύτερη compact του 2013

Τέλος στη κατηγορία των Compact μηχανών κονταροχτυπήθηκαν δύο μηχανές που είδαμε αναλυτικά σε reviews στο pttl.gr, οι Sony Cyber-shot DSC-RX100 II με τη Fujifilm X100s με την πρώτη να επικρατεί με 20% έναντι 19% της δεύτερης. Την τριάδα έκλεισε η Canon Powershot G16 με 9%.

1. Sony Cyber-shot DSC-RX100 II
2. Fujifilm X100s
3. Canon Powershot G16

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή σας! Το pttl.gr είστε όλοι εσείς και ήδη έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μία δυνατή φωτογραφική κοινότητα που έχει πάθος τη φωτογραφία και θέλει να ενημερώνετε για οτιδήποτε έχει σχέση με αυτή.

Ευχόμαστε καλή χρονιά και ευτυχισμένο 2014 σε όλους!

Η ομάδα του pttl.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Polls pttl.gr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!