Blips, δύο μικροσκοπικοί φακοί για οποιοδήποτε smartphone για macro και micro εικόνες


Blips, δύο μικροσκοπικοί φακοί για οποιοδήποτε smartphone για macro και micro εικόνες

Μία νέα ιταλική εταιρεία έκανε την εμφάνιση της μέσω της πλατφόρμας KickStarter, παρουσιάζοντας δύο νέους μικροσκοπικούς φακούς για smartphones.

Οι Blips είναι ένα σετ δύο πολύ μικροσκοπικών και οικονομικών φακών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε smartphone.

Ο Macro φακός έχει πάχος μόλις 0.5 χιλιοστά και εστιάζει από τα 12 χιλιοστά (1.2 εκατοστά) και ο Micro φακός έχει πάχος μόλις 1.2 χιλιοστά και μετατρέπει το smartphone σε ένα μικροσκόπιο που μπορεί να δώσει μεγέθυνση μέχρι και 100x. Μαζί χωράνε μέσα στη θήκη ενός πορτοφολιού.

Προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα μπροστά από τη κάμερα ενός smartphone με μία ειδική ταινία και ο καθαρισμός τους είναι πολύ εύκολος.

Οι Blips έχουν συγκεντρώσει ήδη το 7πλάσιο του ποσού που αναζητούσαν μέσω της KickStarter για να βγουν στην αγορά. Προς το παρόν μπορείτε να τους αποκτήσετε μέσω της KickStarter στην τιμή των 20 ευρώ (η λιανική τιμή τους θα είναι στα 30 ευρώ).

Blips

Blips

Blips

Blips

Blips

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Blips Lenses Smartphone Photography

Πηγή:

KickStarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!