British Journal of Photography: Γίνε μέτοχος του και βοήθησε να συνεχίσει την ιστορία του


British Journal of Photography: Γίνε μέτοχος του και βοήθησε να συνεχίσει την ιστορία του

To British Journal of Photography είναι μία από τις πιο παλιές εκδόσεις για τη φωτογραφία στον κόσμο, με ιστορία 162 ετών.

Ήταν το 1854 όταν το British Journal of Photography ξεκίνησε να εκδίδεται και το 2013 το management του άλλαξε χέρια.

Για την περαιτέρω ανάπτυξη του, το ιστορικό περιοδικό αποφάσισε να καταφύγει σε crowdfunding καμπάνια (συγκέντρωση κεφαλαίων από το παγκόσμιο κοινό), προσφέροντας σε όσους θέλουν την ευκαιρία να γίνουν μέτοχοι του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το περιοδικό, το British Journal of Photography έχει έσοδα περίπου 1 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας (παρουσιάζει κέρδη), μία μεγάλη βάση συνδρομητών και περίπου 650.000 φίλους στα κοινωνικά δίκτυα.

Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα ψηφιοποιηθεί το αρχείο του περιοδικού και θα διατεθεί στο internet (πάνω από 180.000 σελίδες), ενώ θα επεκταθούν οι διαγωνισμοί και οι φωτογραφικές εκδηλώσεις που το περιοδικό διοργανώνει.

Κάθε επενδυτής μπορεί να διαθέσει το χρηματικό ποσό που επιθυμεί, ξεκινώντας από τις 10 λίρες Αγγλίας. Μέχρι στιγμής έχουν επενδύσει 192 άτομα και έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 262.330 λιρών Αγγλίας (ο αρχικός στόχος ήταν οι 150.000 λίρες Αγγλίας), το οποίο αντιστοιχεί στο 8.73% του περιοδικού.

Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει ένα μερίδιο του British Journal of Photography μπορεί μελετήσει τις προοπτικές του περιοδικού εδώ και μέσα στις επόμενες 23 ημέρες να συμμετάσχει στη συγκέντρωση κεφαλαίων εδώ (υπάρχουν προϋποθέσεις).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

British Journal of Photography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!