Πως να φτιάξετε το ιδανικό PC για το Adobe Photoshop βήμα βήμα


Πως να φτιάξετε το ιδανικό PC για το Adobe Photoshop βήμα βήμα

Η “πανάρχαια” μάχη Windows PC εναντίον Mac κρατάει καλά και το σίγουρο είναι ότι δεν θα δοθεί ποτέ μία πειστική απάντηση από κανέναν που ανήκει σε ένα από τα δύο στρατόπεδα.

Ο φωτογράφος Erik Johansson έφτιαξε το δικό του PC, επιλέγοντας αυτός τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει.
Μητρική, μνήμη RAM, σκληροί δίσκοι και κάρτα γραφικών δημιούργησαν ένα υπολογιστικό σύστημα που είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις του Adobe Photoshop.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για το στήσιμο του συγκεκριμένου PC και τα υλικά που το αποτελούν εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Photoshop
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    μια κάρτα γραφικών θες τίποτα άλλο με τεχνολογία Cuda η κάποια αντίστοιχη της AMD και τοτε θα δεις τρελούς χρόνους κλειδώματος

  • #
    1

    τι δάνειο είπαμε ότι κάνουμε ?

  • #
    1

    δάνειο αναζητειται :p

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!