Η Calumet Photographic αποχωρεί αιφνιδιαστικά από τις Η.Π.Α.


Η Calumet Photographic αποχωρεί αιφνιδιαστικά από τις Η.Π.Α.

Η εταιρεία ξεκίνησε στο Σικάγο το 1939 και διατηρεί καταστήματα τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως στη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Έτσι μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε όταν μέσω της σελίδας της εταιρείας στο Facebook ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία κλείνει στις Η.Π.Α. Ακολούθησαν δεκάδες σχόλια χρηστών, ανάμεσα στα οποία και εργαζομένων στην εταιρεία που πληροφορήθηκαν το δυσάρεστο γεγονός σήμερα το πρωί. Η ιστοσελίδα της στην διεύθυνση www.calumetphoto.com έχει κατέβει ενώ στα κεντρικά γραφεία τα τηλέφωνα μένουν αναπάντητα.

Η σελίδα της εταιρείας για Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο λειτουργεί κανονικά (www.calumetphoto.co.uk).

Η Calumet Photographic είχε ισχυρή παρουσία στις Η.Π.Α. και εκτός της έκπληξης για το κλείσιμο των καταστημάτων της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υπάρχει και οργή για τον τρόπο που ανακοινώθηκε αλλά και αγωνία για όσους έμειναν χωρίς δουλειά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Calumet Photographic

Πηγή:

Fstoppers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!