Η Olympus σάρωσε στα βραβεία του Camera Grand Prix 2017


Η Olympus σάρωσε στα βραβεία του Camera Grand Prix 2017

Το Camera Journal Press Club παρουσίασε τις φωτογραφικές μηχανές και φακούς που βράβευσε για το 2017.

To Camera Journal Press Club (CJPC) δημιουργήθηκε το 1963 στην Ιαπωνία και αποτελείται από 10 μέλη, περιοδικά και websites που ειδικεύονται στη φωτογραφία. Κάθε χρόνο στα πλαίσια του Camera Grand Prix βραβεύει τα καλύτερα φωτογραφικά προϊόντα που παρουσιάστηκαν τον προηγούμενο χρόνο, δίνοντας συνολικά τέσσερα βραβεία.

Φέτος τα τρία από τα τέσσερα βραβεία πήγαν στην Olympus.

Συγκεκριμένα μηχανή της χρονιάς, Camera of The Year, αναδείχτηκε η Olympus OM-D E-M1 II, ενώ ως φακός της χρονιάς, Lens of The Year, επιλέχτηκε ο M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm F4.0 IS PRO.

Στο βραβείο κοινού, Readers Award (που δίνεται από το 2008), οι αναγνώστες επέλεξαν ως καλύτερο φωτογραφικό προϊόν την Olympus OM-D E-M1 II.Olympus OM-D E-M1 II-1

M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm

Olympus OM-D E-M1 II

Τέλος το βραβείο των συντακτών, Editors Award, μοιράστηκε η Nikon D500 και η Fujifilm GFX 50S.

Nikon D500

Fujifilm GFX 50S

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Competition Results
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!