Camera Lift-Strap: Ένας ιμάντας για DSLR μηχανές, ειδικά για ταξίδια


Camera Lift-Strap: Ένας ιμάντας για DSLR μηχανές, ειδικά για ταξίδια

Ένας νέος ιμάντας για DSLR μηχανές, που απευθύνεται ειδικά σε όσους ταξιδεύουν πολύ, έκανε την εμφάνιση του στη πλατφόρμα Kickstarter.

Ο Camera Lift-Strap είναι ένας ιμάντας που για να λειτουργήσει απαιτεί από το φωτογράφο να κουβαλάει και σακίδιο πλάτης. Διαθέτει ένα μικρότερο ιμάντα, στη μέση και στο σημείο που ο ιμάντας πιάνει πάνω στο λαιμό, με τον οποίο μπορεί κάποιος να τον δέσει στο πάνω χερούλι του σακιδίου πλάτης του. Με αυτό τον τρόπο το βάρος που σηκώνει ο ιμάντας μεταφέρεται στο σακίδιο και στον κορμό του φωτογράφου, ελαφρύνοντας τον αυχένα.

Camera Lift-Strap

Camera Lift-Strap

Βέβαια πολλοί φωτογράφοι δεν κουβαλάνε σακίδιο πλάτης, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που δεν έχουν τη μηχανή τους στον λαιμό.

Κατασκευασμένος από δέρμα ή κανβά και σε διάφορα χρώματα, ο νέος ιμάντας έχει τιμή προ-παραγγελίας στα 17 δολάρια και αν συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό μέσω Kickstarter (το οποίο δείχνει δύσκολο), θα είναι διαθέσιμος τον Νοέμβριο. Θα τον βρείτε εδώ.

Camera Lift-Strap

Camera Lift-Strap

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Camera Lift-Strap Strap

Πηγή:

Kickstarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!