CameraSim, έρχεται το πρώτο first-person παιχνίδι που θα σας μάθει φωτογραφία


CameraSim, έρχεται το πρώτο first-person παιχνίδι που θα σας μάθει φωτογραφία

Αν είστε από αυτούς που την δεκαετία 2000-2010 είχατε συμμετάσχει έστω και λίγο στην τρέλα των first-person ηλεκτρονικών παιχνιδιών με τα Counter Strike, Half Life, BattleField τότε θα βρείτε την ιδέα για το CameraSim εξαιρετική.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό ηλεκτρονικό παιχνίδι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε φωτογραφία. Βασίζεται ως ιδέα στα πολεμικά παιχνίδια που αναφέραμε, καθώς κινούμαστε σε ένα τρισδιάστατο κόσμο, μόνο που αντί για όπλο έχουμε στα χέρια μας μία DSLR.

Το CameraSim είναι μία ιδέα του Jon Arnold, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά και ήδη παρέχει τον εξομοιωτή φωτογραφίας CameraSim 1.1 για H/Y (στην τιμή των 10 δολαρίων), tablets (Android και iOS στην τιμή των 2 δολαρίων) και iPhone-iPod Touch (στην τιμή των 2 δολαρίων) , ώστε εκπαιδευτές και μαθητές να μπορούν να έχουν ένα “μπούσουλα” για την εκμάθηση βασικών φωτογραφικών αρχών.

Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι και ανυπομονούμε να το δούμε να υλοποιείται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

CameraSim

Πηγή:

CameraSim
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!