Η Canon είναι για 13η συνεχή χρονιά η νο1 εταιρεία στις μηχανές που αλλάζουν φακό


Η Canon είναι για 13η συνεχή χρονιά η νο1 εταιρεία στις μηχανές που αλλάζουν φακό

Από το 2003, όταν η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε τη Canon EOS 300D, έχουν περάσει 13 χρόνια και παρόλα αυτά η Canon παραμένει η νο1 εταιρεία σε πωλήσεις μηχανών που αλλάζουν φακό.

Τι και αν ακόμα δεν έχουμε δει κάποιο αξιόλογο μοντέλο στον τομέα των mirrorless μηχανών, οι πωλήσεις των DSLR παγκοσμίως φαίνεται να φθάνουν στην Canon ώστε να παραμένει, με ευκολία θα λέγαμε, το νο1.

Φυσικά περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία το πότε η Canon θα αποφασίσει να μας δώσει ένα επαγγελματικό mirrorless μοντέλο με Full Frame αισθητήρα και αν το 2016, με τη Photokina της Κολωνίας προ των πυλών, θα είναι η χρονιά της μεγάλης αντεπίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Και εάν δεν δωσει επαγγελματικό mirrorless μοντέλο με Full Frame αισθητήρα τι θα γινει; Είναι αλλωστε τοσο πολύ επιτυχημενη η συγκρεκριμενη κατηγορια; Απλα μηπως ξερετε για ποιο λογο η NIKON πλεον θα παραγει και φακους χωρις το συστημα οπτικης σταθεροτητας VR;

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!