H Canon Αυστραλίας απολύει το 10% του προσωπικού της


H Canon Αυστραλίας απολύει το 10% του προσωπικού της

Η αναδιάρθρωση αυτή σημαίνει ότι 10% του προσωπικού της εταιρείας, περίπου 100 υπάλληλοι από σύνολο 980 υπαλλήλων, θα απολυθούν.

Το γεγονός έχει ήδη επιβεβαιωθεί από εκπρόσωπο της Canon και οφείλεται στο ότι το 2013 δεν ήταν μία καλή χρονιά για την ιαπωνική εταιρεία στην χώρα των καγκουρό. Αν και τα έσοδα από πωλήσεις έπεσαν μόλις 3%, τα αποτελέσματα της εταιρείας για το 2013 έδειξαν κέρδη μόλις 4.1 εκατομμυρίων δολαρίων σε σχέση με τα 38.6 εκατομμύρια δολάρια που δηλώθηκαν το 2012 (πτώση περίπου 90%).

Στην αναφορά των οικονομικών της Canon Αυστραλίας η τεράστια υποχώρηση φαίνεται να οφείλεται στον λογαριασμό Other Revenue (που δεν έχει να κάνει με τις πωλήσεις), ο οποίος υποχώρησε από τα 55 εκατομμύρια δολάρια του 2012 στα 23 εκατομμύρια δολάρια για το 2013.
Στον λογαριασμό Other Revenue υπάρχει μία πτώση περίπου 30 εκατομμυρίων δολαρίων στην γραμμή Dividend Income. Η αναφορά δεν αναλύει αυτό το Dividend Income, με εικασίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για λογαριασμό που ίσως επηρεάζεται από την Canon Ιαπωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Financial Reports

Πηγή:

photocounter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!