Η Canon δείχνει σε video ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Dual Pixel CMOS AF


Η Canon δείχνει σε video ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Dual Pixel CMOS AF

Αρχικά λέξεων και περίεργες ονομασίες για πολλές φωτογραφικές τεχνολογίες, για τις οποίες πολύ συχνά αγνοούμε τι κάνουν και πως μας διευκολύνουν.

Βέβαια οι φωτογραφικές εταιρείες φροντίζουν ανά διαστήματα να παρουσιάζουν τα πλεονεκτήματα των νέων τεχνολογιών που ενσωματώνουν στις μηχανές τους.

Μία από αυτές τις τεχνολογίες, στην οποία η Canon βασίζεται πάρα πολύ και την οποία προωθεί ως μία εξέλιξη του συστήματος αυτόματης εστίασης, είναι η τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF.

Στα δύο νέα videos της ιαπωνικής εταιρείας στο YouTube μπορείτε να δείτε ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Dual Pixel CMOS AF κατά τη λήψη φωτογραφιών και videos.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!