H Canon θα ανακοινώσει τον νέο Canon EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS USM


H Canon θα ανακοινώσει τον νέο Canon EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS USM

Πρόκειται για την τρίτη έκδοση του Canon EF-S18-135mm F3.5-5.6 IS USM (τον οποίο συναντάμε συνήθως στα κιτ των DSLR μηχανών της εταιρείας), ο οποίος θα έχει το μοτέρ USM σε σχέση με την έκδοση που είχε το STM.

Το μοτέρ USM (ultrasonic) είναι πιο αθόρυβο κατά την εστίαση και εστιάζει πιο γρήγορα, αν και θα πρέπει να πούμε εδώ ότι το USM που βρίσκουμε στους φθηνούς φακούς της Canon δεν είναι το ίδιο με αυτό που βρίσκουμε στους ακριβούς φακούς της.

Επιπλέον αναμένουμε να ανακοινωθεί και ένας νέος αντάπτορας Power Zoom, χωρίς να έχουμε περισσότερα στοιχεία για την λειτουργία του (ίσως ενεργοποιεί τη δυνατότητα ηλεκτρικού zoom σε συγκεκριμένους φακούς της Canon).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Digicame-Info
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Πολύ χρήσιμος και χρηστικός φακός. Η κατηγορία αυτή νομίζω είναι πρωταθλήτρια στην “τουριστική” φωτογραφία.

    Η οξύτητά τους δεν χρειάζεται να είναι η καλύτερη (αν και είναι καλύτερη από τους απλούς ΚΙΤ 18-55). Μπροστά στην ευελιξία που σου δίνει ένας τέτοιος φακός θυσιάζουμε λίγη οξύτητα. Στην τελική δε βλέπουμε τις φωτογραφίες 1:1 προσπαθώντας να βρούμε ελαττώματα.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!