Canon EOS-1D X II, έρχεται μέσα στο 2016 η νέα ναυαρχίδα


Canon EOS-1D X II, έρχεται μέσα στο 2016 η νέα ναυαρχίδα

H Canon EOS-1D X II λέγεται ότι θα έχει νέο αισθητήρα, ανάλυσης 22 megapixels και θα μπορεί να καταγράφει 4K videos.

Επιπλέον η τιμή της υπολογίζεται ότι θα είναι κοντά στα 6.000 δολάρια, κάτι που αν ισχύσει θα πιέσει και την τιμή της νέας Nikon D5 προς τα κάτω (λέγεται ότι θα είναι στα 6.500 δολάρια).

Αναμένουμε με πολύ ανυπομονησία να δούμε την νέα ναυαρχίδα της Canon.

Το 2016 είναι η χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας και Canon και Nikon προσφέρουν τις απόλυτες DSLR μηχανές τους εκτός των άλλων και για τους επαγγελματίες που θα τους καλύψουν και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

CanonRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!