Canon EOS-1D X Mark II: Πως είναι το εσωτερικό μίας μηχανής 6.500 ευρώ;


Canon EOS-1D X Mark II: Πως είναι το εσωτερικό μίας μηχανής 6.500 ευρώ;

Ο φωτογράφος Peter McKinnon μας δείχνει σε ένα εντυπωσιακό βίντεο πως είναι το εσωτερικό μέρος της μηχανής του, Canon EOS-1D X Mark II.

Η φωτογραφική μηχανή του Peter, κόστους 6.500 ευρώ, υπέστη μια απλή αλλά και ακριβή ζημιά στην υποδοχή του μικροφώνου. Ο φωτογράφος είχε το καλώδιο του Rode μικροφώνου του συνδεδεμένο στη μηχανή και την είχε στον αποθηκευτικό χώρο ενός snowmobile, την ώρα που οδηγούσε σε μονοπάτι στην εξοχή (ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ). Το αποτέλεσμα της απερισκεψίας του ήταν ότι έσπασε το καλώδιο του μικροφώνου κάνοντας ταυτόχρονα ζημιά στην υποδοχή της μηχανής.

Ο Peter πριν στείλει την Canon EOS-1D X Mark II στο service της Canon αποφάσισε να την ανοίξει για να δει πώς είναι το εσωτερικό της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!