Ανακοινώθηκε η Canon EOS 7D Mark II


Ανακοινώθηκε η Canon EOS 7D Mark II

Εδώ και πολύ καιρό οι φωτογράφοι σε όλο τον κόσμο περιμέναμε την απάντηση της Canon στην Nikon D800 με τα 36 megapixels και τελικά αυτή η απάντηση έχει το όνομα Canon EOS 7D Mark II.

Η ανακοίνωση της νέας DSLR της ιαπωνικής εταιρείας θα προκαλέσει σεισμό στο φωτογραφικό χώρο. Πάμε να δούμε γιατί.

Ξεκινάμε από τον νέο αισθητήρα της Canon EOS 7D Mark II, ο οποίος είναι Full Frame, CMOS, νέας τεχνολογίας CSI και ανάλυσης (κρατηθείτε!) 75 megapixels. Ο νέος επεξεργαστής Digic V έρχεται να συμπληρώσει τον αισθητήρα και σε συνδυασμό με το υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης δημιουργεί εικόνες εκπληκτικής ποιότητας. Αν δεν σας φτάνει αυτό προσθέστε το γεγονός ότι η νέα DSLR είναι η πρώτη της κατηγορίας με ασυμπίεστο 4K video στα 50fps.
Στα λοιπά χαρακτηριστικά η Canon EOS 7D Mark II έχει ISO από 50 ως 819200 (η Nikon D4s φτάνει μέχρι τα 409600) και μέγιστη ταχύτητα συνεχών λήψεων τα 12 καρέ το δευτερόλεπτο. Η οθόνη των 3.5″ είναι ανάλυσης 2.390.000 dots και αλλάζει θέση βγαίνοντας στο πλάι και γυρνώντας 180 μοίρες για την λήψη selfie. Επιπλέον η νέα DSLR όχι μόνο διαθέτει ενσωματωμένο WiFi και GPS αλλά είναι η πρώτη DSLR με NFC για άμεση σύνδεση σε smartphones και tablets.
Τέλος το σώμα της μηχανής θα είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε σκόνη, άμμο και χαλίκι.

H Canon EOS 7D Mark II θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό και ροζ χρώμα στην τιμή των 4.000 ευρώ με τον φακό 28-135mm με αποκλειστικές πληροφορίες του pttl.gr να αναφέρουν ότι η Ελλάδα θα είναι μία από τις πρώτες χώρες που θα διατεθεί. Μαζί και για τις πρώτες μηχανές θα δίνεται δώρο 3 χρόνια συνδρομής στο Adobe Creative Cloud.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

22 σχόλια

  • #
    1

    καλό μήνα!
    (1η Απρ σήμερα)

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κώστας Μυγδανάλευρος | 1 Απριλίου 2014 στις 9:33

    Καλό μήνα σε όλους :)

  • #
    1

    Ετοιμος ημουν να παθω εγκεφαλικο πρωι πρωι μεχρι που διαβασα τα περι ροζ χρωματος… Καλο μηνα!

  • #
    1

    Kalo kalo! Vaie molis vgei Ellada pare mou mia re se rozaki (giati edw agglia 8a argisei akoma na kikloforisei) :P

    Kalo mina

  • #
    1

    xa0oxo0a0ox0oao0xa0ox0oa0ox0oaxa….perito na pw oti emina ligo….alla idika sto roz xrwma eipa op kati paizei edw…..kalo mina ;)

  • #
    1

    Nikon μόνο ρεεε! Πρωταπριλιά, σιγά μην έβγαζε τέτοιο τέρας η Canon!

  • #
    1

    “Fools day”
    Καλο μηνα σε ολους

  • #
    1

    Και μετα ελεγα οτι η D800 ηταν η D700 με στεροειδη

  • #
    1

    Καλοοοοο!! Καλό μήνα!!

  • #
    1

    Τελικα πρωταπριλιατικο ηταν;

  • #
    1

    Αν δεν είχατε αναφέρει στο τέλος του άρθρου για λευκό και για..ροζ χρώμα(!) ομολογώ πως θα “την πατούσα”!
    Μεταξύ μας, με τον (ανόητο, άνευ ουσίας κατά την ταπεινή μου γνώμη) megapixel ανταγωνισμό των 2 βασικά εταιρειών, δεν είναι απίθανο να δούμε κάτι τέτοιο στο κοντινό μέλλον.
    Βέβαια 75 εκατ πίξελς είναι τεχνικά εφικτό να χωρέσουν σε αισθητήρα 24 Χ 36 εκατοστά, αλλά ο θόρυβος- κόκκος θα έχει διαστάσεις,,,φουντουκιού!
    Γειά σας και σας ευχαριστώ για την υπέροχη ιστοσελίδα σας.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!