Canon: Μαζική αναβάθμιση Firmware για videocameras και EOS Cinema cameras


Canon: Μαζική αναβάθμιση Firmware για videocameras και EOS Cinema cameras

Για τη Canon EOS C300 Mark II έχουμε τη δυνατότητα λήψης στο νέο Canon Log3, δυνατότητα μεγέθυνσης στο σκόπευτρο κατά τη λήψη, focus guide με φακούς EF Cinema Prime, Push Auto Iris και Zoom στο joystick του grip με τους νέους φακούς COMPACT-SERVO και CINE-SERVO, Canon Dual Pixel CMOS AF (DAF) με τους φακούς COMPACT-SERVO 18-80mm και CINE-SERVO 17-120mm, ACES 1.0 output, αναβάθμιση της peripheral illumination correction και γενικές βελτιώσεις στην εικόνα (όπως λιγότερο θόρυβο σε χαμηλό φωτισμό για το Canon Log2).

Στη περίπτωση της Canon EOS C100 Mark II έχουμε Push Auto Iris και Zoom στο joystick του grip με τους νέους φακούς COMPACT-SERVO και CINE-SERVO, Canon Dual Pixel CMOS AF (DAF) με τους φακούς COMPACT-SERVO 18-80mm και CINE-SERVO 17-120mm, αναβάθμιση της peripheral illumination correction και δυνατότητα απενεργοποίησης του μικροφώνου.

Η αναβάθμιση για τη Canon ME20F-SH φέρνει υποστήριξη για 19 EF και CINE φακούς.

Στις Canon XA35 και Canon XA30 και στη Canon LEGRIA HF G40 έχουμε την προσθήκη νέου αρχείου καταγραφής MP4 στα 8Mbps (720 / 59.94P, 50P).

Όσο αφορά τις Canon XF305 και Canon XF300 έχουμε τη προσθήκη νέων λειτουργιών λήψης: Wide DR Gamma (600%), Highlight Priority και Signal/Noise priority.

Για τη Canon XC10 4K η αναβάθμιση θα προσθέσει το φορμά αρχείου MP4 στη λειτουργία HD, αύξηση της ταχύτητας της αυτόματης εστίασης και δυνατότητα επιλογών στη ταχύτητα κλείστρου για μείωση του flicker.

Επιπλέον η Canon αναβαθμίζει τα Firmware των οθονών Canon DP-V2410 4K Reference Display (υποστήριξη για ARRI Log C και ARRI metadata, βελτίωση της προβoλής της αντίθεσης και του δυναμικού εύρους, υποστήριξη για Canon Log3 και Hybrid Log Gamma και προβολή SMPTE 2084 input signal) και Canon DP-V3010 4K Reference Display (βελτίωση της προβoλής της αντίθεσης και του δυναμικού εύρους, υποστήριξη για τα Canon Log3 και Hybrid Log Gamma και προβολή SMPTE 2084 input signal).

Τέλος έχουμε αναβάθμιση και για τον φακό Canon CINE-SERVO 17-120mm, o οποίος θα είναι συμβατός με τη λειτουργία DAF των Canon EOS C300 Mark II και EOS C100 Mark II.

Οι νέες αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες τις επόμενες ημέρες κατά το NAB 2016 (16-21 Απριλίου).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Firmware Updates

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!