Η Canon αναμένεται να μπει δυνατά στο 2013


Η Canon αναμένεται να μπει δυνατά στο 2013

Η Canon μέσα στους πρώτους μήνες του 2013 ετοιμάζει αρκετά πράγματα.  Θα μπορούσαμε να πούμε ότι “η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται” δανειζόμενοι τον τίτλο από το αντίστοιχο επεισόδιο των Star Wars.

Τι μας επιφυλάσσει όμως η ιαπωνική εταιρεία;  Το σίγουρο είναι ότι θα ανακοινώσει τουλάχιστον 3 νέες μηχανές.

Η μία θα είναι στην κατηγορία των mirror-less και την νέα σειρά M, με την παρουσίαση νέου μοντέλου, ελαφρώς μεγαλύτερου σε μέγεθος από την υπάρχουσα M και με οφθαλμοσκόπιο.  Επίσης αναμένουμε να ανακοινώσει 2 νέους φακούς με το νέο σώμα, πιθανόν ένα τηλεφακό και ένα γρήγορο prime.

Στο μέτωπο των DSLR μάλλον θα έχουμε την ανακοίνωση της αντικαταστάτριας της 7D, ενώ λογικά θα λάβει τέλος και η αναμονή για την πολύ-αναμενόμενη νέα DSLR με ανάλυση 40 megapixels και πάνω, φήμες για την οποία ακούγονται εδώ και καιρό στο διαδίκτυο.

Ας ελπίσουμε να λύσει και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, με την σωστή και άμεση διάθεση των προϊόντων της στην χώρα μας, και να προχωρήσει σε μία πιο φιλική, προς το καταναλωτικό κοινό, τιμολογιακή πολιτική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!