Capture One Pro 8, ανακοινώθηκε η νέα έκδοση του δημοφιλούς RAW converter


Capture One Pro 8, ανακοινώθηκε η νέα έκδοση του δημοφιλούς RAW converter

Στο Capture One 8 προστέθηκαν:
– το νέο εργαλείο Film Grain, το οποίο προσωμοιώνει την εμφάνιση φωτογραφικών films
– τα νέα Clone και Heal layers για την επεξεργασία εικόνων χωρίς να μειώνεται η ανάλυση τους
– στη λειτουργία Local Adjustment έχουμε περισσότερες επιλογές για μεγαλύτερο έλεγχο, όπως εφαρμογή τοπικού white balance (ισορροπίας λευκού)
– νέα λειτουργία δημιουργίας HDR εικόνων
– δυνατότητα μετατροπής έγχρωμων εικόνων σε ασπρόμαυρες

Παράλληλα προσφέρεται ένα νέο εργαλείο για όσους θέλουν να μετακομίσουν από τα Adobe Photoshop Lightroom και Apple Aperture (του οποίου την ανάπτυξη σταμάτησε η Apple).

Επίσης με την έκδοση 8 η Phase One ενεργοποιεί την δυνατότητα για τους χρήστες να αποκτήσουν το λογισμικό της και μέσω συνδρομής (θα εξακολουθεί να πουλάει το Capture One 8 και χωρίς συνδρομή).

Το Capture One Pro 8 θα διατίθεται για Windows και Mac OS στην τιμή των 229 ευρώ ή με συνδρομή 8 ευρώ ανά μήνα για συμβόλαιο ενός έτους. Η αναβάθμιση από την προηγούμενη έκδοση κοστίζει 69 ευρώ. Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Capture One Pro 8 για μία περίοδο 60 ημερών από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Phase One
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!