Capture One Pro, ανακοινώθηκε η νέα έκδοση νο9


Capture One Pro, ανακοινώθηκε η νέα έκδοση νο9

To Capture One Pro 9 έχει αρκετά νέα στοιχεία.

Οι αλγόριθμοι για τα χρώματα, τον κορεσμό και την αντίθεση έχουν αλλάξει, ενώ από τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι το νέο εργαλείο για προσθήκη λέξεων κλειδιών και η βιβλιοθήκη λέξεων κλειδιών.

Επιπλέον το Exposure tool έχει βελτιωθεί για περισσότερο έλεγχο, έχουμε βελτίωση των brushes και νέα λειτουργία στο Curves tool με δυνατότητα χρήσης του τοπικά.
Ακόμα έχουμε βελτίωση του εργαλείου αλλαγής του μεγέθους των εικόνων.

Τέλος έχει προστεθεί και ένδειξη μπαταρίας για τη μηχανή που είναι συνδεδεμένη στον Η/Υ.

Το Capture One Pro 9 είναι διαθέσιμο για Windows και Mac, στην τιμή των 279 ευρώ, μέσω του online καταστήματος της Phase One εδώ. Κάθε αγορά του Capture One Pro 9 επιτρέπει την εγκατάσταση του σε 3 Η/Υ (αντί για 2).

Η αναβάθμιση του από τις προηγούμενες εκδόσεις, 7 και 8, κοστίζει 99 ευρώ.

Επιπλέον υπάρχει πρόγραμμα χρήσης του με συνδρομή, το οποίο για πλάνο 12 μηνών κοστίζει 12 ευρώ τον μήνα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος για 30 ημέρες, κατεβάζοντας τη από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!