CheetahStands, light stands που λειτουργούν αυτόματα


CheetahStands, light stands που λειτουργούν αυτόματα

Tα light stands της Cheetah είναι πολύ ιδιαίτερα και απαραίτητα για φωτογράφους κοινωνικών εκδηλώσεων που κινούνται σε περιορισμένους χώρους.
Η σειρά των CheetahStand αποτελείται από light stands που έχουν αυτόματη λειτουργία ανάπτυξης και μαζέματος. Τι εννοούμε;

Με το που ακουμπάς στο έδαφος ένα CheetahStand, αμέσως και αυτόματα αναπτύσσεται και στέκεται. Μόλις το σηκώσεις από το έδαφος το CheetahStand μαζεύει τα πόδια του και είναι έτοιμο για αλλαγή θέσης. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των CheetahStand επιτρέπουν την χρήση τους με ένα χέρι από τον φωτογράφο και στην πραγματικότητα επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη μετακίνηση του φωτογράφου σε χώρους που είναι μικροί ή με πολύ κόσμο.

Τα CheetahStands βγαίνουν σε 3 μοντέλα τα CheetahStand C8, CheetahStand C10 και CheetahStand C12.
To CheetahStand C8 αποτελείται από 3 τμήματα, ζυγίζει 1.451 γραμμάρια, φτάνει σε ύψος τα 2.4 μέτρα και σηκώνει βάρος μέχρι 2.7 κιλά. Κοστίζει 90 δολάρια και μπορείτε να το βρείτε εδώ.
To CheetahStand C12 ζυγίζει 3.1 κιλά, φτάνει σε ύψος 3.5 μέτρα και μπορεί να σηκώσει βάρος 6.8 κιλών. Κοστίζει 120 δολάρια και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Τέλος το CheetahStand C10 μόλις ανακοινώθηκε και φτάνει σε ύψος μέχρι τα 3 μέτρα. Αναμένεται να κοστίζει 105 δολάρια και σύντομα θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

Cheetahstands-1

Cheetahstands-2

Cheetahstands-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lighting

Πηγή:

CheetahStand
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου?
    γιατι να δώσω τόσα λεφτά για να πληρώσω αυτη την “πατέντα” ενώ μορώ να το κάνω και μονος μου, απλά βάζοντας πιο χαμηλά την ένωση με το κατσαβίδι μου? όσα τουλάχιστον light stands έχω δει, ξεβιδώνουν σε εκείνο το σημείο, οπότε μπορει να παει και πιο πανω, και πιο κατω οπότε το κάνω και μονος μου με 10′ δουλειάς στην χειρότερη των περιπτώσεων

    • #
      1

      αν μπορείς να το κάνεις αυτό και πιάνει Χρήστο είναι ενδιαφέρον! Πάντως σαν χρήση είναι βολικό να ανοιγοκλείνει μόνο του ένα light stand!

      • #
        1

        σίγουρα στην χρήση του ειναι βολικότατο, και δεν χρειάζεται και να σκύβεις αλλα και να κανεις ασκοπες κινήσεις… σε 2-3 μήνες βλέπω να παίρνω light stand και να το φτιάχνω με ομπρέλες-φλας εγω, και έχω κάνει “εντριβή” πια στο τι αξίζει και τί οχι χωρίς να ξοδέψεις τα μαλιοκέφαλα σου

      • #
        1

        αν το κάνεις θα ήταν ενδιαφέρον να φιλοξενήσουμε το how to για να το δουν όλοι! αν έχεις όρεξη!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!