Δείτε πως να δώσετε κινηματογραφική αισθητική στα video σας


Δείτε πως να δώσετε κινηματογραφική αισθητική στα video σας

Στο video του κινηματογραφιστή Benjamin Jaworskyj μπορείτε να δείτε πως θα κάνετε τα video σας να είναι πιο κινηματογραφικά.

Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να προσθέσετε κίνηση στην κάμερα/μηχανή σας, είτε με κάποιο εξειδικευμένο εξοπλισμό, είτε με απλά τρικ, όπως τη χρήση ενός βιβλίου σε μία λεία επιφάνεια.

Στη συνέχεια θα πρέπει να τραβήξετε τα πλάνα σας σε flat picture profile, όπως S-log, C-log και D-log.

Τέλος θα πρέπει να προσθέσετε το χρώμα που θέλετε σε κάποιο ειδικό πρόγραμμα επεξεργασίας video, όπως το Adobe Premiere, είτε κάνοντας την εργασία αυτή manual, είτε χρησιμοποιώντας κάποιο από τα εκατοντάδες presets που υπάρχουν διαθέσιμα online.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Cinematography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!