CASE, νέα συσκευή ασύρματου ελέγχου για την Canon, Nikon και Pentax μηχανή σας


CASE, νέα συσκευή ασύρματου ελέγχου για την Canon, Nikon και Pentax μηχανή σας

Το νέο project που μας παρουσιάζεται από την Κίνα, στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Indiegogo, είναι η CASE, η οποία υπόσχεται ασύρματο έλεγχο για την Canon, Nikon ή Pentax μηχανή σας.

Η CASE ζυγίζει μόλις 50 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 5×5 εκατοστά. Μπορεί να λειτουργήσει για 4 με 5 ώρες συνεχόμενα και συνδέεται στην DSLR, mirrorless ή compact μηχανή σας μέσω USB καλωδίου (η λίστα των μηχανών που υποστηρίζονται είναι εδώ).

Το πιο σημαντικό είναι ότι το μέσω της εφαρμογής, που είναι διαθέσιμη για Android και iOS, μπορείτε να ελέγξετε ασύρματα την μηχανή σας μέσω WiFi με το smartphone ή tablet σας, με λειτουργίες όπως touch focus και δυνατότητα ρύθμισης όλων των βασικών παραμέτρων της κάμερας (διάφραγμα φακού, ταχύτητα κλείστρου, ISO κ.α). Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λήψεις Time Lapse.

H CASE αναμένεται όταν βγει στην αγορά να κοστίζει 99 δολάρια.

CASE

CASE

CASE

CASE

CASE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories CASE

Πηγή:

Indiegogo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    ερωτηση: όταν λέει οτι θα συνδεετε με το κινητο για την διαχηρηση της μηχανης μεσο wifi δλδ θα μπορει να λειτουργισει μονο εντος καπιου χορου που υπαρχει δυκτιο wifi (εστο και σε μια πλατια)??? δλδ αν θελουμε να βγαλουμε time laps οπος λεει οτ μποερει να το κανει θα το κανουμε μονο απο το παραθυρο μας του θα εχουμε συνδεση wifi?? για εξωτερικη χριση δεν κανει??? παντος σαν ιδεα μου φενετε καταπληκτικη!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!