Ελέγξτε τη Canon ή Nikon DSLR σας ασύρματα με μικρό κόστος


Ελέγξτε τη Canon ή Nikon DSLR σας ασύρματα με μικρό κόστος

Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε ασύρματα την Canon ή Nikon DSLR μηχανή σας μέσω της Android συσκευής που έχετε;

Φυσικά και υπάρχει, έστω και αν η DSLR σας δεν υποστηρίζει WiFi λειτουργία.

Για αρχή χρειάζεστε το ασύρματο ρούτερ της TP-Link, TP-Link MR3040, αξίας περίπου 50 ευρώ. Ξεκινώντας θα πρέπει να περάσετε στο TP-Link MR3040 ειδικό Firmware (προσοχή! δεν είναι Firmware του κατασκευαστή άλλα Firmware που έχουν φτιάξει ανεξάρτητοι προγραμματιστές) ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Στη συνέχεια αν έχετε Canon DSLR θα πρέπει να αγοράσετε την εφαρμογή για Android συσκευές, DSLR Controller (BETA), η οποία είναι μόνο για Canon DSLR μηχανές, κοστίζει 7.13 ευρώ και θα τη βρείτε εδώ. Πριν προχωρήσετε στην αγορά ελέγξτε αν η συσκευή Android που χρησιμοποιείται είναι συμβατή με την εφαρμογή εδώ.
Στη συνέχεια δεν έχετε παρά να δείτε το παρακάτω video για να συνδέσετε την Android συσκευή σας ασύρματα στη Canon DSLR μηχανή σας.

Στην περίπτωση που έχετε Nikon DSLR (λειτουργεί και με Canon DSLR μηχανές) τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή DslrDashboard (πρέπει πάλι να ελέγξετε αν η Android συσκευή σας είναι συμβατή με την εφαρμογή), η οποία διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να τη βρείτε εδώ. Στη συνέχεια παρακολουθήστε τις οδηγίες στο παρακάτω video.

Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα από τους δύο τρόπους γράψτε μας την εμπειρία σας στα σχόλια του άρθρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon DSLRs Nikon TP-Link
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!