Πέθανε ο Cotton Coulson κατά την διάρκεια κατάδυσης


Πέθανε ο Cotton Coulson κατά την διάρκεια κατάδυσης

Ο Coulson πέθανε κατά την διάρκεια κατάδυσης στην Νορβηγία, στις 27 Μαΐου, στην ηλικία των 63 ετών. Η κατάδυση γινόταν στα πλαίσια θέματος για το National Geographic και ο άτυχος φωτογράφος έχασε τις αισθήσεις του κατά την άνοδο του στην επιφάνεια.

Παντρεμένος με την Sisse Brimberg, το ζευγάρι φωτογράφιζε μαζί για περίπου 30 χρόνια και είχαν ιδρύσει την εταιρεία KEENPRESS, η οποία δραστηριοποιούνταν στην δημιουργία εικόνων και film για το περιβάλλον, το κλίμα και τα ταξίδια.

Ο Coulson δούλευε πάνω στο project, Remains, που αφορά την επίπτωση των ανθρώπινων ενεργειών στο περιβάλλον, ενώ έχει βραβευτεί από τις National Press Photographers Association και White House Press Photographers Association.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!