Τρελός άντρας αποπειράθηκε να πατήσει με το αυτοκίνητο του ένα φωτογράφο (video)


Τρελός άντρας αποπειράθηκε να πατήσει με το αυτοκίνητο του ένα φωτογράφο (video)

Είναι αλήθεια ότι στις Η.Π.Α. ένας φωτογράφος μπορεί να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στο έργο του.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στο γεγονός ότι οι Η.Π.Α. είναι ένα οργανωμένο κράτος με πολλούς νόμους και διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται, αλλά στο γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί Αμερικανοί που η συμπεριφορά τους είναι τρελή.

Και όταν λέμε τρελή εννοούμε τρελή.

Πρόσφατο παράδειγμα η περιπέτεια του Alex Stone, ο οποίος βρισκόταν με την ομάδα του σε ένα ερημικό δρόμο της Νοτίου Καλιφόρνιας, φωτογραφίζοντας ένα αυτοκίνητο.

Την ομάδα των φωτογράφων πλησίασε μέσα σε ένα τεράστιο τζιπ ένας 52χρονος άντρας, ο οποίος απαίτησε από τους φωτογράφους να φύγουν από το μέρος, δηλώνοντας ότι ο δρόμος του ανήκει (ο δρόμος φαίνεται να είναι δημόσιος).
Ο “τρελός” άντρας δεν έμεινε όμως στη χρήση λεκτικής βίας αλλά με το αυτοκίνητο του αποπειράθηκε να φοβίσει τον φωτογράφο πάνω από μία φορές, γκαζώνοντας και σταματώντας εκατοστά μακριά του.

Ο Alex κατέγραψε όλο το σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ όπως θα δείτε και στο video, αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία και επαγγελματισμό, αποφεύγοντας την αντιπαράθεση όσο μπορούσε.

Το περιστατικό έληξε με τον τρελό άντρα να πετάει το κινητό του φωτογράφου στο πάτωμα και να το σπάει και τον Alex να καταφεύγει στην αστυνομία κάνοντας καταγγελία.

Αποτέλεσμα ήταν ο τρελός άντρας να συλληφθεί και πλέον αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για επίθεση (κακούργημα) και βανδαλισμό.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση αντιμετωπίσουμε επίθεση από κάποιον, πρέπει πρώτα από όλα να εξασφαλίσουμε ότι μπορούμε να απεμπλακούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την σωματική μας ακεραιότητα ή τον εξοπλισμό μας.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπερασπιστούμε τη θέση μας με βία, λεκτική ή φυσική, αλλά η πιο σωστή κίνηση είναι να καταφύγουμε στις αρχές.

Σας έχει τύχει ποτέ να δεχτείτε επίθεση την ώρα μίας φωτογράφισης και αν ναι πως το αντιμετωπίσατε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Ότι να’ναι! Μάλλον κάτι του έβαλαν στο burger του

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!