Τελετή απονομής για το διαγωνισμό “Τοπίο κρίσης”


Τελετή απονομής για το διαγωνισμό “Τοπίο κρίσης”

Ο 3ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Νότιας Αθήνας με θέμα “Τοπίο κρίσης” ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και τα έργα που διακρίθηκαν αποτέλεσαν το υλικό για την αντίστοιχη έκθεση φωτογραφίας. Μέχρι σήμερα το κοινό είχε την ευκαιρία να δει τις εικόνες της κρίσης αρχικά στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου» και στη συνέχεια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης όπου και ταξίδεψε η έκθεση.

Η έκθεση μεταφέρεται πια στο στο κέντρο της Αθήνας, στο φιλόξενο χώρο του Sepia Art Cafe όπου και θα φιλοξενηθεί για ένα μήνα (Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 11 π.μ.-11 μ.μ.). Εκεί θα γίνει και η τελετή απονομής των βραβείων στις δύο μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού, Μαρία Καππάτου και Γεωργία Μποζοβίτη. Επίσης θα απονεμηθούν οι έπαινοι και τα πολυτελή λευκώματα σε όλους όσοι διακρίθηκαν στο διαγωνισμό. Η τελετή θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 6.30 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!