H Custom SLR παρουσιάζει ειδικό σύστημα για την μεταφορά δύο μηχανών


H Custom SLR παρουσιάζει ειδικό σύστημα για την μεταφορά δύο μηχανών

Το Custom SLR Dual Camera Strap αποτελείται από δύο Glide One Strap, τα οποία ενώνονται σε ένα ειδικό σύστημα που προσαρμόζεται στον κορμό του φωτογράφου.

Το νέο σύστημα επιτρέπει τον καταμερισμό του βάρους σε όλο τον κορμό του σώματος και την άμεση χρήση των δύο μηχανών που είναι προσαρμοσμένες.

Το Custom SLR Dual Camera Strap είναι άμεσα διαθέσιμο και κοστίζει 135 δολάρια. Θα το βρείτε εδώ.

Αν έχετε ήδη δύο Glide One Strap, μπορείτε με 25 δολάρια να αγοράσετε το σύστημα Dual Camera Strap Kit που χρειάζεται για να τα ενώσετε και να τα μετατρέψετε στο Custom SLR Dual Camera Strap.

Τέλος αν έχετε ήδη ένα Glide One Strap, μπορείτε να αγοράσετε ακόμα ένα και μαζί το Dual Camera Strap Kit με έκπτωση 50% (μέχρι τις 12 Ιουλίου 2015).
Θα βρείτε τις οδηγίες για να πάρετε την έκπτωση εδώ.

Dual-Camera-Strap-System-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Custom SLR
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!