DaisyGrip και να είστε σίγουροι ότι τα μωρά δεν θα παίρνουν τα μάτια τους από πάνω σας


DaisyGrip και να είστε σίγουροι ότι τα μωρά δεν θα παίρνουν τα μάτια τους από πάνω σας

Η φωτογράφιση παιδιών και ειδικά μωρών είναι από τις πιο δύσκολες αποστολές για ένα φωτογράφο.  Η απρόβλεπτη συμπεριφορά τους και το γεγονός ότι πολύ δύσκολα μπορείς να τους τραβήξεις την προσοχή είναι το πιο μεγάλο μειονέκτημα.

Έτσι τελευταία βλέπουμε να κυκλοφορούν διάφορα προϊόντα που έχουν ως σκοπό να τραβήξουν την προσοχή των μικρών μας μοντέλων και να την διατηρήσουν αμείωτη όση ώρα εμείς κάνουμε τα απαραίτητα κλικ στην μηχανή μας.

Το DaisyGrip είναι ένας περίεργος κρατητής που τοποθετείται στο hot shoe της DSLR μας (ή της compact ή mirror-less μηχανής μας) και μπορεί να κρατήσει ένα smartphone (στο οποίο μπορούμε να έχουμε φορτώσει μία εικόνα από ένα παιδικό πρόγραμμα), ένα κουκλάκι ή το αγαπημένο παιχνίδι του μωρού μας.  Έτσι είναι σίγουρο, ότι τουλάχιστον για τα πρώτα λεπτά της φωτογράφισης, θα εστιάσει πάνω μας.  Τώρα αν αρχίσει να ζητάει το δόλωμα και αρχίσει τα κλάματα που δεν μπορεί να το πιάσει είναι άλλη ιστορία.

Η εταιρεία που το πουλάει προς 59,00 δολάρια (περίπου 45,00 ευρώ, χωρίς τα μεταφορικά), πουλάει επίσης μικρές μαριονέτες ζώων και ανθρώπων και λούτρινα ζωάκια.  Μπορείτε να το βρείτε επίσης σε προσφορά στο adorama.com στα 34,00 ευρώ (χωρίς τα μεταφορικά).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

smartphone
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!