Φωτογραφίζοντας αεροπλάνο σε πτήση με τη βοήθεια 30 studio flash


Φωτογραφίζοντας αεροπλάνο σε πτήση με τη βοήθεια 30 studio flash

Ο Dan Vojtech, επίσημος φωτογράφος της Red Bull και Nikon Pro Ambassador, χρησιμοποίησε τη μηχανή του για να παγώσει το αεροπλάνο του Martin Sonka το οποίο έκανε περάσματα με 200 χιλιόμετρα την ώρα.

Τα περάσματα έγιναν κατά το ηλιοβασίλεμα και για αυτό ο Dan χρησιμοποίησε 30 κεφαλές studio flashes, Fomei S600 DC. Τα 15 flash τοποθετήθηκαν σε μία πλατφόρμα κοντά στο ύψος που θα πετούσε το αεροπλάνο και τα 15 τοποθετήθηκαν στο έδαφος.

Ο Dan Vojtech χρησιμοποίησε μία Nikon D810 με τους Nikkor 24-70 f/2.8 και Nikkor 70-200/2.8 VR II.

Dan Vojtech

Dan Vojtech

Dan Vojtech

Dan Vojtech

Dan Vojtech

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Dan Vojtech
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!