Μπορεί το πάθος για τη φωτογραφία να οδηγήσει στο διαζύγιο;


Μπορεί το πάθος για τη φωτογραφία να οδηγήσει στο διαζύγιο;

Στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ότι το πάθος για τη λήψη φωτογραφιών του συζύγου έπαιξε σημαντικό ρόλο καθώς η σύζυγος κατηγόρησε τον άντρα της ότι έχει αφοσιωθεί τόσο πολύ στη λήψη φωτογραφιών με αποτέλεσμα να βγάζει φωτογραφίες την οικογένεια του και τους φίλους του σε ακατάλληλες στιγμές αδιαφορώντας για τα συναισθήματα τους.

Μάλιστα η γυναίκα του “παθιασμένου” φωτογράφου έφερε και παραδείγματα στα οποία η αναζήτηση της τέλειας εικόνας ξεπερνούσε τα φυσιολογικά επίπεδα.

Ο σύζυγος έβγαζε τη γυναίκα να θηλάζει το μωρό, παρά της αντιρρήσεις της ενώ συνήθιζε να βγάζει φωτογραφίες το βρέφος την ώρα που κατουρούσε ή σκάλιζε τη μύτη του.

Σε ένα άλλο περιστατικό η γυναίκα είπε ότι όταν το ζευγάρι πήγε το μωρό τους στο γιατρό για εμβόλιο, ο σύζυγος ζήτησε από το γιατρό να κάνει και δεύτερο εμβόλιο για να βγάλει τη φωτογραφία που ήθελε.

Τέλος σε μία άλλη περίπτωση όταν το μωρό ξύπνησε το βράδυ κλαίγοντας ο σύζυγος θέλησε να πάρει το τριπόδι και τη μηχανή του για να το φωτογραφίσει αντί να το φροντίσει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς.

Τελικά ο δικαστής αποφάσισε ότι για τη διάλυση του γάμου έφταιγαν και οι δύο και όχι το πάθος για τη φωτογραφία του συζύγου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Bokeh
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!