Ένα επιχρυσωμένο drone με χρυσό 24 καρατίων που θα σας κοστίσει 20 χιλιάδες λίρες Αγγλίας


Ένα επιχρυσωμένο drone με χρυσό 24 καρατίων που θα σας κοστίσει 20 χιλιάδες λίρες Αγγλίας

Έχουμε δει πολλές φορές smartphones σε ειδικές “χρυσές” εκδόσεις 24 καρατίων να πωλούνται σε εξωφρενικά ποσά στο εξωτερικό.

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτή η μόδα πέρασε και στο φωτογραφικό χώρο, καθώς μία εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου πουλάει μία ειδική έκδοση του DJI Phantom 4.

Το συγκεκριμένο DJI Phantom 4 έρχεται επιχρυσωμένο με χρυσό 24 καρατίων, ενώ φυσικά όλα τα άλλα χαρακτηριστικά είναι ίδια με το κανονικό μοντέλο του κινεζικού κολοσσού.

Η τιμή του DJI Phantom 4 – Gold Edition είναι στις 20.000 λίρες Αγγλίας (τιμή με έκπτωση 9%) και όπως αναφέρεται στη καταχώρηση της ιστοσελίδας που το πουλάει, το έξτρα βάρος δεν επηρεάζει τη πτητική ικανότητα του συγκεκριμένου drone.
Δυστυχώς δεν γίνεται λόγος για το αν η χρυσή επίστρωση δημιουργεί αντανακλάσεις που επηρεάζουν τα πλάνα μας.

Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

DJI Phantom 4 - Gold Edition

Διαβάστε τα πιο σημαντικά σημεία του νέου κανονισμού πτήσης drones για την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DJI DJI Phantom DJI Phantom 4 drones
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!