Σημαντική προσφορά στην τιμή του DNP DS-620 ανακοίνωσε η Στάμος Α.Ε.


Σημαντική προσφορά στην τιμή του DNP DS-620 ανακοίνωσε η Στάμος Α.Ε.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Στάμος Α.Ε.

Ενημερώνουμε ότι για τον Φεβρουάριο του 2016 ο επαγγελματικός θερμικός εκτυπωτής DS-620 θα πωλείται σε ειδική τιμή προσφοράς στα 990€ + ΦΠΑ*.

Ο DNP DS-620 είναι ο κορυφαίος επαγγελματικός θερμικός εκτυπωτής του κόσμου, με ανθεκτικότατη κατασκευή και εγγύηση 2 ετών και ταυτόχρονα 100.000 εκτυπώσεων! Παρουσιάζει σημαντικές νέες τεχνολογίες σε σχέση με τον προκάτοχό του DNP DS-40, όπως την τεχνολογία Rewind (για εκτύπωση 10×15 και 15×20 με ένα αναλώσιμο χωρίς extra κόστος) και το νέο σύστημα ψύξης ώστε να μην υπάρχει υπερθέρμανση σε συνθήκες μεγάλης παραγωγής.

*(από 1.100 + ΦΠΑ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!