Η ιστορία της Flo, μίας φωτογράφου που η ιστορία της έχει να μας διδάξει πολλά


Η ιστορία της Flo, μίας φωτογράφου που η ιστορία της έχει να μας διδάξει πολλά

Η Flo Fox, κατοικεί στην Νέα Υόρκη και φωτογραφίζει εδώ και 40 χρόνια από τα 26 της χρόνια, όταν και αγόρασε την πρώτη της μηχανή με τον πρώτο της μισθό. Γεννήθηκε τυφλή από το ένα μάτι και το 1976 παρουσίασε ένα πρόβλημα στο άλλο μάτι αλλά συνέχισε με μεγάλη όρεξη να φωτογραφίζει καθημερινά τα πάντα γύρω της. Ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε να έχει δυσκολίες στο περπάτημα.

Σήμερα η Flo Fox κινείται με την βοήθεια νοσοκόμας σε αναπηρικό καροτσάκι καθώς το 1999 έμεινε ανάπηρη από τον λαιμό και κάτω, ενώ παράλληλα έχει διαγνωστεί με καρκίνο στα πνευμόνια.
Παρόλα αυτά στο πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί θα την ακούσετε να διηγείται την ιστορία της με χιούμορ και θα την δείτε να χαμογελάει. Συνεχίζει να “φωτογραφίζει”, αλλά λόγω της κατάστασης της, δίνει τις οδηγίες στους ανθρώπους που την βοηθάνε για τις λήψεις που θέλει να κάνει.

Προσοχή καθώς περιέχονται και φωτογραφίες που μπορεί να σοκάρουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Street photography

Πηγή:

ThePhoblographer
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!