Τελικά το drone που αναφέρθηκε ότι χτύπησε αεροπλάνο μπορεί και να ήταν σακούλα


Τελικά το drone που αναφέρθηκε ότι χτύπησε αεροπλάνο μπορεί και να ήταν σακούλα

To περιστατικό που αναφέρθηκε από πιλότο ενός Airbus που προσέγγιζε το Χίθροου φαίνεται τώρα ότι ίσως δεν έγινε ποτέ.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου, Robert Goodwill, επιβεβαίωσε ότι δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα από τις αρχές ότι το αντικείμενο που χτύπησε το αεροπλάνο ήταν ένα drone.

Σύμφωνα με τον Υπουργό και όσα είπε στη Telegraph, η τοπική αστυνομία έκανε ένα tweet ότι έχουν αναφορά για σύγκρουση drone με αεροσκάφος, χωρίς όμως οι έλεγχοι στο αεροπλάνο να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Όπως λέει ο Υπουργός το αντικείμενο που χτύπησε το αεροπλάνο θα μπορούσε να ήταν οτιδήποτε, μέχρι και μία πλαστική σακούλα.

Προς το παρόν οι έρευνες συνεχίζονται με τον Goodwill να αναφέρει ότι οι κανονισμοί πτήσης drone στη Μ.Βρετανία είναι ξεκάθαροι και πολύ αυστηροί και ότι προς το παρόν δεν χρειάζεται το κράτος να λάβει έξτρα μέτρα.

Να αναφέρουμε εδώ ότι ούτε συντρίμμια του υποτιθέμενου drone που χτύπησε το αεροπλάνο έχουν βρεθεί, κάτι που ενισχύει την άποψη ότι μάλλον ότι χτύπησε το αεροπλάνο δεν ήταν drone.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

drones

Πηγή:

Telegraph
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!