Χειριστής drone σκοτώθηκε στην προσπάθεια του να ανακτήσει το drone του από πλαγιά!

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός χειριστή να ανακτήσει το drone του που είχε πέσει σε πλαγιά.
Ο 42χρονος πετούσε το drone του στη διαδρομή 97 στο Hawk’s Nest τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, στις Η.Π.Α.
Το drone συνετρίβη και έμεινε στα 5 μέτρα μιας πλαγιάς και όταν ο χειριστής του προσπάθησε να το ανακτήσει έπεσε από περίπου 75 μέτρα ύψος.
Η σύζυγός του τηλεφώνησε στην αστυνομία στο Wurtsboro το μεσημέρι για να δηλώσει την εξαφάνισή του και αργότερα η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο του και τον εντόπισε.
Ο άτυχος χειριστής βρισκόταν σε σημείο που δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση με τα πόδια λόγω του ανώμαλου εδάφους και έτσι οι διασώστες κατέβηκαν με σχοινιά κοντά του και επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.
Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ όταν είστε στην φύση και για κάποιο λόγο σας πέσει μέρος του εξοπλισμού σας σε δυσπρόσιτο μέρος. Πρέπει να εκτιμήσετε καλά την κατάσταση και να μην διακυνδυνέψετε την σωματική σας ακεραιότητα, καθώς το κακό δεν θέλει πολύ για να γίνει.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- James Webb: Κατέγραψε πολύτιμα δεδομένα από τη διαδικασία γέννησης νέων άστρων!
- Viltrox: Ανακοίνωσε 3 νέες μπαταρίες V-mount!
- Godox: Ανακοίνωσε το νέο φλας Lux Cadet Retro!
- RigWheels Kraken: Το κατάλληλο rig για τοποθέτηση επαγγελματικών καμερών σε αυτοκίνητα!
- Δείτε τι είπε ο τεχνικός που έκανε μυστική “κόπια”του βίντεο της δολοφονίας του JFK!
- Η Pika Labs κυκλοφορεί την έκδοση 1.0, για δημιουργία Generative Video [το βίντεο θα σας σοκάρει]