Το CNN θέλει να βάλει στην υπηρεσία των φωτορεπόρτερ ιπτάμενα drones


Το CNN θέλει να βάλει στην  υπηρεσία των φωτορεπόρτερ ιπτάμενα drones

Το CNN πήρε την έγκριση από την FAA (Federal Aviation Administration) και πλέον ίσως δούμε drones με το λογότυπο του CNN στον αέρα.

Ο Senior Vice President του CNN, David Vigilante, δήλωσε: “Σκοπός μας είναι να πάμε πέρα από την χρήση εξοπλισμού που προορίζεται για hobby και να δούμε ποιες είναι οι χρηστικές επιλογές για παραγωγή video ειδησεογραφικού χαρακτήρα, υψηλής ανάλυσης, χρησιμοποιώντας διάφορους τύπους UAV (Unmanned Aerial Vehicles) με διαφορετικές κάμερες. Ελπίδα μας είναι αυτές οι προσπάθειες να συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός ζωντανού οικοσυστήματος όπου οι χειριστές διαφόρων τύπων και μεγεθών θα μπορούν να επιχειρούν με ασφάλεια στον εναέριο χώρο των Η.Π.Α.”.

Ο FAA Administrator, Michael Huerta, δήλωσε “Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη προσφέρουν στους ειδησεογραφικούς οργανισμούς σημαντικές ευκαιρίες. Ελπίζουμε με την συμφωνία με το CNN και την δουλειά που κάνουμε με άλλους οργανισμούς να βοηθήσουμε στην ασφαλή χρήση της νέας μη επανδρωμένης τεχνολογίας για την λήψη ειδησεογραφικού υλικού”.

Λέτε να δούμε σύντομα drones-φωτορεπόρτερς να επιχειρούν και στην Ελλάδα;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

CNN Photojournalism

Πηγή:

CNN
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!