Τι θα συμβεί άμα βάλετε μια DSLR σε φούρνο μικροκυμάτων;


Τι θα συμβεί άμα βάλετε μια DSLR σε φούρνο μικροκυμάτων;

Έχετε αναρωτηθεί τι θα συμβεί άμα βάλετε μια DSLR σε φούρνο μικροκυμάτων; Ακατάλληλο για άτομα που δεν αντέχουν τέτοιες σκηνές.

Μια παρέα από το Daytripper Photo αποφάσισαν να κάνουν ένα πείραμα βάζοντας μια DSLR Nikon D60 μαζί με έναν φακό 18-135mm σε ένα φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 13 λεπτά και μας το παρουσιάζουν σε ένα 11 λεπτό βίντεο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις φωτογραφίες από την “ψημένη” Nikon D60:

Προσοχή μην επιχειρήσετε να κάτι ανάλογο σε καμιά περίπτωση!

Επίσης σε ένα άλλο βίντεο μας δείχνουν την συναρμολόγηση μιας διαλυμένης DSRL Nikon D3200.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

PetalPixel
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

4 σχόλια

  • #
    1

    Άλλη μια άχρηστη πληροφορία .Δεν είναι κρίμα να ανεβαίνουν τέτοιες πληροφορίες στον ιστότοπο του pttl; Σε τι ακριβώς είναι χρήσιμες;
    Τέλος πάντων , ας πούμε καλά Χριστούγεννα και δημιουργικό το νέο έτος … με λιγότερα διαδικτυακά σκουπίδια !!

    • #
      1

      όχι δεν είναι καθόλου κρίμα…

      • #
        1

        Εγώ πάντως δεν το βρίσκω ούτε χρήσιμο ούτε διασκεδαστικό. Εσύ μπορείς να μου πεις ποια ακριβώς είναι η συμβολή του;

      • #
        1

        εγώ το βρίσκω ενδιαφέρον και από περιέργεια και μόνο για να δω τι θα συμβεί το είδα…όπως έχουμε βάλει αντίστοιχα άρθρα για μηχανή σε φούρνο ή σε κατσαρόλα ή που την πυροβολάνε…η συμβολή του είναι ότι το pttlgr δημοσιεύει ότι θεωρεί ενδιαφέρον. φυσικά υπάρχει το δικαίωμα σε όποιον δεν του αρέσει να μην το δει. όπως και να το κρίνει. το αν δημοσιεύουμε σκουπίδια όμως φαίνεται από την αγάπη του κόσμου. 7 χρόνια τώρα δεν έχουμε βάλει ΑΠΕΙΡΑ άρθρα που βλέπουμε σε ξένες ιστοσελίδες και τα οποία υπάρχουν εκεί μόνο για τα κλικ. επιπλέον έχουμε την εμπειρία να ξέρουμε τι θα βάλουμε και τι όχι..

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!