Νέο DxO OpticsPro 11, μεγαλύτερη έμφαση στην μείωση θορύβου των RAW


Νέο DxO OpticsPro 11, μεγαλύτερη έμφαση στην μείωση θορύβου των RAW

Η DxO παρουσίασε την ολοκαίνουργια έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών DxO OpticsPro.

Η νέα έκδοση DxO OpticsPro 11 ενσωματώνει σημαντικές αναβαθμίσεις στο DxO PRIME, που αναλαμβάνει να μειώσει τον ψηφιακό θόρυβο στις φωτογραφίες με υψηλά ISO διατηρώντας περισσότερες λεπτομέρειες. Η λειτουργία του έχει γίνει καλύτερη και πιο γρήγορη κατά 4x φορές σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.

Επιπλέον έχουμε νέες λειτουργίες όπως την δυνατότητα διόρθωσης της έκθεσης βάση σημείου, τη λειτουργία auto microcontrast που βελτιώνει την φωτογραφία τοπίων (δεν εφαρμόζεται σε πορτραίτα και εικόνες με υψηλά ISO) και τη λειτουργία αυτόματης διόρθωσης κόκκινων ματιών που μπορεί να εφαρμοστεί και σε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα (batch). Ακόμα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε Full Screen με τη χρήση νέων συντομεύσεων πληκτρολογίου, ενώ οι αλλαγές που κάνουμε με τα διάφορα slider των ρυθμίσεων για κάθε εικόνα φαίνονται δύο φορές πιο γρήγορα.

Όπως σε κάθε νέο update, μικρό ή μεγάλο, προστέθηκε υποστήριξη για περισσότερες μηχανές και φακούς.

Το DxO OpticsPro 11 είναι διαθέσιμο για Mac και Windows στις εξής τιμές:
– DxO OpticsPro 11 ESSENTIAL Edition : 99 ευρώ (από 129 ευρώ)
– DxO OpticsPro 11 ELITE Edition : 149 ευρώ (από 199 ευρώ)

Όσοι αποκτήσανε την προηγούμενη έκδοση του DxO OpticsPro, αριθμό 10, μετά την 1η Απριλίου 2016, μπορούν να αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση δωρεάν.

Θα βρείτε το νέο DxO Optics Pro εδώ (έχει και δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!