Οι DxOMark και DxO Labs χωρίζουν τους δρόμους τους


Οι DxOMark και DxO Labs  χωρίζουν τους δρόμους τους

Σύμφωνα με την DPreview, ένα e-mail που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα αναφέρει ότι DxOMark και DxO Labs χωρίζουν τους δρόμους τους.

Απ’ότι αναφέρεται στο e-mail, ο διαχωρισμός της DxOMark και DxO Labs έγινε τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Η DxOMark πλέον είναι μια ανεξάρτητη εταιρία η οποία ότι θα συνεχίσει την σχεδίαση και την ανάπτυξη των υπηρεσιών της που βοηθούν σττην σχεδίαση συστημάτων βιντεοκάμερας υψηλής ανάλυσης, smartphones, DSC/DSLR, drones και των action camera. Με τον διαχωρισμό αυτό αναμένεται η DxOMark να είναι απαλλαγμένη από τις φήμες που λένε ότι οι μετρήσεις της δεν είναι απόλυτα αντικειμενικές.

Από την άλλην μεριά, η DxO Labs θα συνεχίσει την ανάπτυξη για το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφίας DxO PhotoLab, όπως και την κυκλοφορία της φωτογραφικής μηχανής DxO One. Επιπλέον η DxO Labs σχεδιάζει να αναβαθμίσει την Nik Collection που πρόσφατα απόκτησε από την Google.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

dxo DxO Mark DxO PhotoLab

Πηγή:

DPreview
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!