e-darkroom.gr, νέο ελληνικό e-shop αφιερωμένο στο φιλμ και την ασπρόμαυρη φωτογραφία


e-darkroom.gr, νέο ελληνικό e-shop αφιερωμένο στο φιλμ και την ασπρόμαυρη φωτογραφία

Ένα νέο φωτογραφικό e-shop ξεκίνησε την λειτουργία του στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-darkroom.gr, το οποίο θα λατρέψουν ιδιαίτερα οι λάτρεις του φιλμ και της ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

Στο e-darkroom.gr, το οποίο αποτελεί τη νέα προσπάθεια της φωτογραφικής εταιρίας Ι. & Β. Γεραμάς, μπορείτε να βρείτε φιλμ (Α/Μ και έγχρωμα), χημικά, φωτογραφικά χαρτιά και εξοπλισμό σκοτεινού θαλάμου, όλα τα απαραίτητα δηλαδή για να τυπώσετε τις φωτογραφίες σας μόνοι σας. Επιπλέον μπορείτε να βρείτε τσάντες και τρίποδα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-darkroom.gr είναι γεγονός και είναι online!

Η εταιρία Ι. & Β. Γεραμάς χάρη στην τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της στο φωτογραφικό χώρο, εγκαινιάζει το πρώτο και μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-darkroom.gr, ειδικά για τους λάτρεις της ασπρόμαυρης, αλλά και όχι μόνο, φωτογραφίας.

Μέσα από ένα απλό, εύχρηστο και λειτουργικό menu με υπεροχή αισθητική, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-darkroom.gr δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα της εύκολης πλοήγησης, ώστε να βρίσκουν και να επιλέγουν άνετα και γρήγορα τα προϊόντα της αρεσκείας τους.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει σαν στόχο να προβάλλει όλο το εύρος των προϊοντικών λύσεων, να ενημερώνει για τις καινοτομίες και τις εξελίξεις στο χώρο της φωτογραφίας, και τελικά να δίνει προστιθέμενη αξία στα χρήματα των πελατών του.
Να γίνει ο προορισμός της ασπρόμαυρης φωτογραφίας.
Η διαδικασία αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απλή και ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα. Για λόγους απλούστευσης αλλά και ασφάλειας, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής μόνο με αντικαταβολή.

Μπείτε τώρα και “σερφάρετε” στον μαγικό κόσμο της ασπρόμαυρης φωτογραφίας και όχι μόνο! Κάντε το online φωτογραφικό shopping στο www.e-darkroom.gr την πιο διασκεδαστική σας εμπειρία!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.e-darkroom.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

e-darkroom Film photography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!