E1R1: Νέος Διαγωνισμός Φωτογραφίας για τα μονοπάτια της Ευρώπης


E1R1: Νέος Διαγωνισμός Φωτογραφίας για τα μονοπάτια της Ευρώπης

Ένας νέος διαγωνισμός φωτογραφίας που απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους ξεκινάει φέτος και ο τίτλος του είναι E1R1 AWARD.

Ο διαγωνισμός έχει ονομαστεί από τις Ευρωπαϊκές διαδρομές E1 (πεζοπορία) και R1 (ποδήλατο) και ζητάει από τους φωτογράφους να στείλουν τις καλύτερες εικόνες τους από το περιβάλλον των Ευρωπαϊκών αυτών μονοπατιών.

Οι κατηγορίες είναι τέσσερις:
– CULTURE AND LANDSCAPE
– MAN AND NATURE
– SKY AND EARTH
– ANIMALS AND NATURE

Κάθε επαγγελματίας φωτογράφος μπορεί να υποβάλλει μία σειρά εικόνων από τρεις μέχρι τέσσερις ανά κατηγορία και κάθε ερασιτέχνης μία φωτογραφία ανά κατηγορία.

Η περίοδος υποβολής των συμμετοχών ξεκινάει στις 1 Δεκεμβρίου 2017 και λήγει στις 31 Μαρτίου 2017.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει το ποσό των 12.000 ευρώ ενώ οι νικητές σε κάθε επαγγελματική κατηγορία θα κερδίσουν από 3.500 ευρώ. Στις ερασιτεχνικές κατηγορίες θα μοιραστούν έπαθλα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ.

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τον νέο διαγωνισμό εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

E1R1 2017 Photo Competitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!