Elinchrom ELB 400, νέο σύστημα φορητού flash με μπαταρία λιθίου


Elinchrom ELB 400, νέο σύστημα φορητού flash με μπαταρία λιθίου

Το Elinchrom ELB 400 έχει χρόνο επαναφόρτισης 1.6 δευτερ. (20% πιο γρήγορο από τις προηγούμενες κεφαλές) και είναι συμβατό με τις κεφαλές, τις μπαταρίες και τα αξεσουάρ της σειράς Quadra (με χρήση του Quadra Reflector Adapter), ανάμεσα στα οποία και ειδικό ringflash. Η μπαταρία λιθίου φορτίζει μέσα σε 1.5 ώρα.

Διαθέτει OLED οθόνη για την ρύθμιση των επιλογών που μας δίνει και θα κυκλοφορήσει σε 2 βασικά kit:
– To Go set με ένα ELB 400, μία μπαταρία λιθίου, μία Quadra κεφαλή (Action ή Pro) και ένα πομπό Skyport Speed Transmitter,
– To Go set με δύο κεφαλές, το οποίο περιλαμβάνει ένα ELB 400 με δύο μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίες λιθίου, δύο Quadra κεφαλές (Action ή Pro) και ένα πομπό Skyport Speed Transmitter.

H κεφαλή Quadra Action ζυγίζει 280 γραμμάρια και έχει λάμπα modelling LED. Έχει διαστάσεις 9 x 8 x 11 εκατοστά και παίρνει ομπρέλες με διάμετρο μέχρι 105 εκατοστά.

H Quadra Pro έχει παραπάνω δύναμη και συνδυάζεται και με τις μονάδες HyperSync, για ασύρματο έλεγχο.

Τα κιτ του Elinchrom ELB 400 ξεκινάνε από 869 λίρες Αγγλίας, με τα κιτ με τις δύο κεφαλές να φτάνουν στις 2.815 λίρες Αγγλίας.

Elinchrom ELB 400-5

Elinchrom ELB 400-4

Elinchrom ELB 400-2

Elinchrom ELB 400-1

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Elinchrom.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Elinchrom
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!