Η εταιρεία Μανιός παρουσιάζει στην Ελλάδα τις φωτογραφικές τσάντες της Evoc


Η εταιρεία Μανιός παρουσιάζει στην Ελλάδα τις φωτογραφικές τσάντες της Evoc

Η Evoc είναι μία πολύ γνωστή εταιρεία στον χώρο της ποδηλασίας και των δραστηριοτήτων στην ύπαιθρο και οι φωτογραφικές τσάντες της εταιρείας διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία για τα οποία η εταιρεία είναι γνωστή. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μας προκάλεσαν τα χρώματα των τσαντών που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Ήδη η Μανιός Ε.Π.Ε. έχει προς διάθεση τις εξής φωτογραφικές τσάντες (οι τιμές είναι με Φ.Π.Α.): CP 35l (369 ευρώ), CP 26l (307.50 ευρώ), PHOTO SCOUT (246 ευρώ), CB 16l (110.70 ευρώ), CB 12l (73.80 ευρώ) , CB 6l (61.50), CB 3l (49.20), ACP 3l (49.20 ευρώ).
Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Οι τσάντες της EVOC διαθέσιμες στην ελληνική αγορά

Με σύνθημα “good is not good enough for us”, ο γερμανικός οίκος Evoc εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά, εστιάζοντας στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα και το μοναδικό σχεδιασμό. Εγκαινιάζει καινοτομίες για ακόμα περισσότερη ασφάλεια, προστασία και άνεση. Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει μέσα από το ταξίδι και την περιπλάνηση, όταν με γνώμονα τις αυξημένες ανάγκες του ταξιδευτή που απαιτεί από τον εξοπλισμό του ευαίσθητα χαρακτηριστικά, η ομάδα της EVOC ξεκίνησε να σχεδιάζει κυρίως τσάντες πλάτης, έχοντας κατά νου την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, τις δαιμόνιες λεπτομέρειες και τις έξυπνες λειτουργίες. Πάνω σε αυτά προσέθεσαν το πάθος για αυτό που κάνουν, καθιστώντας έτσι τις δημιουργίες EVOC πολύ περισσότερο από απλώς ένα «κομμάτι εξοπλισμού».

Το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας των τσαντών EVOC αφορά τις εξωτερικές δραστηριότητες όπως την ποδηλασία, το σκι βουνού, το snowboard. Η εταιρεία έχει βραβευθεί πολλές φορές από οργανισμούς που σχετίζονται με αυτά τα αθλήματα, με ξεχωριστή διάκριση αυτή του Red Dot Design Award, για το 2011 και 2013, που αποτελεί την κορυφαία διάκριση σε ό,τι αφορά το σύγχρονο design. Τα χρώματά τους ξεχωρίζουν για τη ζωντάνια τους, την πρωτοτυπία των συνδυασμών, ενώ διαθέτουν, σε όλες τους τις σειρές ξεχωριστή γραμμή σε τσάντες με χαρακτηριστικά που αφορούν περισσότερο στο γυναικείο φύλο.

Σε ότι αφορά στο φωτογραφικό / video εξοπλισμό, η EVOC παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις όπως τα Camera Pack σε διαφορετικά μεγέθη / χωρητικότητες για τους αθλητές επαγγελματίες φωτογράφους / εικονολήπτες και όχι μόνο.

Οι τσάντες της Evoc διαθέτουν ανώτερη ποιότητα στη άνεση αλλά και στην προστασία του εξοπλισμού. Το κύριο μέρος είναι προσβάσιμο από το πίσω τμήμα της τσάντας με άνοιγμα για όλο τον εξοπλισμό ενώ υπάρχουν και εξωτερικές δέστρες για άλλα εξαρτήματα όπως τριπόδι, φτυάρι χιονιού, μπατόν, σκοινί κτλ., για πρόσθετη ασφάλεια σε κατάσταση ανάγκης. Επιπλέον διαθέτουν εργονομικούς ενισχυμένους ιμάντες ώμου για άνεση στη μεταφορά.

Η φωτογραφικά γκάμα περιλαμβάνει, εκτός από τα backpacks, μικρότερα camera bags για compact φωτογραφικές μηχανές, αλλά και τη σειρά των φωτογραφικών θηκών CB που είναι ιδανικές για τον ερασιτέχνη φωτογράφο. Έχουν σχεδιαστεί για να χωράνε σαν γάντι στο εσωτερικό των κλασικών EVOC backpack.

Γνωρίστε επίσης και τη σειρά CITY / TRAVEL με ποικιλία επιλογών σε χρώματα και σχέδια αλλά και τις EVOC junior, τα backpack για τους μικρούς μας φίλους.

ΜΑΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΚΑΡΜΕΝ ΕΠΕ
Αραχναίου 12, TK: 115 22, Πολύγωνο – Αθήνα
Τηλ. : +30 210 6452995-6
www.mcmanios.gr
info@mcmanios.gr

3b3e749011568df066956f2034087c10_XL (1)

5310-101-PHOTO-SCOUT-b

5310-129-PHOTO-SCOUT-dt3-b

5316-132-CP-26l-dt2-b

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Evoc Evoc bags Photo Bags
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!