Πρώην φωτογράφος του National Geographic ο νέος διευθυντής του Flickr


Πρώην φωτογράφος του National Geographic ο νέος διευθυντής του Flickr

Η Yahoo τοποθέτησε νέο διευθυντή του Flickr (το οποίο αγόρασε πριν μερικούς μήνες) ένα πρώην φωτογράφο του National Geographic, τον Adam Cahan.  Η νέα CEO του ιντερνικού κολοσσού, Marissa Mayer, επέλεξε τον Adam ως υπεύθυνο ανάπτυξης νέων προϊόντων και τεχνολογιών όσον αφορά τις εφαρμογές των κινητών τηλεφώνων (smartphones) και του Flickr με σκοπό να τονώσει την παρουσία της Yahoo σε ένα τομέα που έχει μείνει πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ο Adam ήδη έχει στο ενεργητικό του την ανάπτυξη της εφαρμογής IntoNow (η οποία αναγνωρίζει το τηλεοπτικό πρόγραμμα που βλέπετε και σας παρέχει πληροφορίες σχετικά), την οποία και πούλησε, μετά από τρεις μόνο μήνες λειτουργίας, στην Yahoo, προς 30 εκατομμύρια δολάρια.

πηγή: www.petapixel.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!