Το Eye Mirror σας επιτρέπει να κάνετε πανοραμικές εικόνες 360 μοιρών με την μηχανή που ήδη έχετε


Το Eye Mirror σας επιτρέπει να κάνετε πανοραμικές εικόνες 360 μοιρών με την μηχανή που ήδη έχετε

Μέχρι τώρα έχουμε δει περίεργα φωτογραφικά projects που επιτρέπουν την λήψη πανοραμικών εικόνων 360 μοιρών, όπως τη Ricoh Theta, τη Bublcam και τη Panono.

Το νέο όμως project που ζητάει χρηματοδότηση μέσω της ιστοσελίδας Kickstarter και ονομάζεται Eye Mirror (μάτι καθρέπτη), θα σας επιτρέπει να δημιουργείτε πανοραμικές εικόνες και videos (!!!) με την φωτογραφική μηχανή που ήδη έχετε.
Το Eye Mirror προσαρμόζεται μπροστά από τον φακό της μηχανής σας με την χρήση ειδικού adapter (παρέχονται adapters για DSLR, compact μηχανές, videocameras, ακόμα και για GoPro), ενώ θα υπάρχει μία ειδική έκδοση για λήψη 3D εικόνων και μία ειδική έκδοση για υποβρύχιες φωτογραφίσεις.

To Eye Mirror θα πωλείται στην τιμή των 360 δολαρίων για DSLR και στη τιμή των 300 δολαρίων για GoPro και αναμένεται να βγει στην αγορά τον Μάρτιο του 2014.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

360 Panorama 360 Photography

Πηγή:

KickStarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!