Η Eyefi σταματάει την υποστήριξη για όλες τις κάρτες μνήμης της γενιάς X2 ή παλαιότερες


Η Eyefi σταματάει την υποστήριξη για όλες τις κάρτες μνήμης της γενιάς X2 ή παλαιότερες

H Eyefi ανακοίνωσε ότι συνεχίζει στην προγραμματισμένη διακοπή υποστήριξης για τις κάρτες μνήμης της, παλαιότερης τεχνολογίας.

Σύμφωνα με email της Eyefi στους πελάτες που έχουν αγοράσει κάρτες της σειράς X2 ή παλαιότερες, από τις 30 Ιουνίου (χτες), πολλές από τις λειτουργίες των εφαρμογών και υπηρεσιών που σχετίζονται με αυτές σταμάτησαν να παρέχονται.

Επιπλέον η ανακοίνωση της εταιρείας προτρέπει τους χρήστες των συγκεκριμένων καρτών μνήμης να σταματήσουν να τις χρησιμοποιούν μετά τις 16 Σεπτεμβρίου. Οι κάρτες θα συνεχίσουν να λειτουργούν και συγκεκριμένες ασύρματες λειτουργίες που δεν χρειάζονται σύνδεση με τους server της εταιρείας θα είναι διαθέσιμες, όπως η λειτουργία Direct για μεταφορά φωτογραφιών σε Η/Υ και φορητές συσκευές (αν και οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις πριν τις 16 Σεπτεμβρίου).

Οι χρήστες των παλιών Eyefi καρτών μνήμης μπορούν να μεταβούν στις υπηρεσίες Eyefi Mobi/Mobi Pro και Eyefi Cloud, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να αγοράσουν Eyefi Mobi Pro κάρτες σε προνομιακές τιμές.

Οι αλλαγές δεν αφορούν τους χρήστες των Mobi και Mobi Pro καρτών μνήμης που έχουν αγοραστεί μετά το 2013.

Η λίστα των προϊόντων της γενιάς Eye-Fi 1.0 που δεν θα λειτουργούν είναι:
– όλα τα προϊόντα pre-X2 (Original, Home, Share, Explore, Video Share, Video Explore, Pro)
– 4GB Geo X2
– 4GB Connect X2
– 8GB Explore X2
– 8GB Mobile X2
– 8GB Pro X2
– 16GB Pro X2
– Visioneer X2
– Sandisk X2
– Eye-Fi Windows desktop software (Eye-Fi Center)
– Eye-Fi Mac desktop software (Eye-Fi Center)
– Eye-Fi app for iOS
– Eye-Fi app for Android
– Eye-Fi Center web app (center.eye.fi)
– The Mobi, Mobi Pro and Eyefi Cloud products and applications are unaffected and will remain operational with continued future developments.

Πριν λίγες ημέρες η Ricoh ανακοίνωσε την εξαγορά της Cloud υπηρεσίας της Eyefi.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Eyefi Memory Cards

Πηγή:

Dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!