Ο Felix Hernandez δημιουργεί ονειρικές εικόνες με μινιατούρες και το φυσικό περιβάλλον


Ο Felix Hernandez δημιουργεί ονειρικές εικόνες με μινιατούρες και το φυσικό περιβάλλον

Μία από τις καλύτερες πηγές έμπνευσης για ένα φωτογράφο είναι το έργο άλλων φωτογράφων.

Πριν περίπου 2.5 χρόνια σας είχαμε παρουσιάσει τον Michael Paul Smith, ένα φωτογράφο που δημουργεί διοράματα με μοντέλα αυτοκινήτων και τα φωτογραφίζει σε φυσικό περιβάλλον, παίζοντας με την προοπτική και δίνοντας τους πραγματικές διαστάσεις.

Ο Felix Hernandez κάνει κάτι παρόμοιο, απλά τα δικά του διοράματα προέρχονται από τα όνειρα του.

Το project “The Wardrobe” αφορά μία ντουλάπα σε μία μυστηριακή τοποθεσία και η δημιουργία του έγινε με αρκετή προσωπική εργασία και φωτογράφιση σε εξωτερικό χώρο.

The Wardrobe

The Wardrobe

The Wardrobe

Για τη συγκεκριμένη εικόνα ο Felix έκανε πολλές λήψης με μία Canon EOS 5D MIII, τον Canon 24-105mm, ένα flash και ξηρό πάγο (για να δημιουργήσει τη ψευδαίσθηση της ομίχλης). Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες για να συνθέσει την τελική εικόνα.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τη διαδικασία που ακολούθησε μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Διαβάσετε περισσότερα για το project στην ιστοσελίδα του Felix.

Ο Felix πολλές φορές φωτογραφίζει στο studio του, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του φυσικού περιβάλλοντος.

Στα επόμενα videos μπορείτε να δείτε τα project “Troopers-Mist Forest” και “Troopers-Sandtroopes”, εμπνευσμένα από τις ταινίες Star Wars και το project “The Love Car”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!